厦门大学网络教育专起本大学英语(模拟题五)
点击量: 1083
发布时间: 2019-06-26 10:41
微信号:18064481435
厦门大学由著名爰国华侨领袖陈嘉庚先生于1921年创办,是中国近代教育史上第一所华侨创办的大学,也是国家教育部直属重点综台性大学,2017年入选国家公布的A类"世界一流大学建设高校名单。2001年1月原门大学被教育部批准为现代远程教育试点高校。厦门大学继续教育学院是厦门大学组织实施在职继续教育的专门办学机构,是我校开展网络学历教育、高端培训的教学单位。我校网络教育采用基于国际互朕网这一现代技术载体组织教学和管理,采用网上课件教学、课堂视频辅导等方式,并配有网上作业、网上答疑和网上讨论,学习方式简便,只需宽带接入,就可不受空间和时间限制,自由安排学习。达到单独成班条件的企事业单位的集团班,还可享受一定比例的学费优惠和有针对性的教学管理等服务。厦门大学网络教育2019年秋季面向在职从业人员招收业余专科起点本科的学生。本篇为聚创教育厦门大学网络教育专起本大学英语(模拟题五)
41. There seemed to be no better ______ to their financial problems than the one
you had put forward at the meeting.(2 分)
A. method
B. decision
C. way
D. solution
答案:D
42. We must not rule ___the possibility of miscalculation.(2 分)
A. away
B. up
C. out
D. off
答案:C
43. Has Jenny's plane landed?No, but it___here in a few minutes.(2 分)
A. may have been
B. ought to be
C. should have been
D. has to be
答案:B
44. I appreciate___that letter for me(2 分)
A. Tonny to write
B. Tonny write
C. Tonny writing
D. that Tonny write
答案:C
45. ______ to Jane’s parents, Tonny looked a bit nervous and upset.(2 分)
A. This being his first visit
B. This being his first time to visit
C. Having never visited before
D. Never having visited
答案:A
46. We must make some investigations___we can draw any conclusion.(2 分)
A. since
B. before
C. until
D. when
答案:B
47. The experiment___the discovery of a cure for cancer.(2 分)
A. set up
B. called off
C. resulted in
D. longed for
答案:D
48. ______ he realized it was too late to return home.(2 分)
A. No sooner it grew dark when
B. Hardly it grew dark than
C. It was not until dark that
D. Before it grew dark
答案:C
49. There are___when you cannot refuse your friend's offer.(2 分)
A. occasions
B. situations
C. chances
D. conditions
答案:B
50. There was no reason ______ the meeting yesterday.(2 分)
A. for you not attend
B. for your not attending
C. for you not to attend
D. for your not to attend
答案:B
上面的内容希望可以帮到有需要的网络教育考生。如果还有不明白的网络教育考生可以通过电话/微信:186-5011-2127 咨询了解更多详情,或搜索添加公众号【聚创教育】