联系电话

微信同号

聚创学历提升 > 专升本 > 厦门大学 > 正文

厦门大学网络教育专起本大学英语(模拟题四)

点击量: 1199 发布时间: 2019-06-26 10:41 微信号:18064481435



  厦门大学由著名爰国华侨领袖陈嘉庚先生于1921年创办,是中国近代教育史上第一所华侨创办的大学,也是国家教育部直属重点综台性大学,2017年入选国家公布的A类"世界一流大学建设高校名单。2001年1月原门大学被教育部批准为现代远程教育试点高校。厦门大学继续教育学院是厦门大学组织实施在职继续教育的专门办学机构,是我校开展网络学历教育、高端培训的教学单位。我校网络教育采用基于国际互朕网这一现代技术载体组织教学和管理,采用网上课件教学、课堂视频辅导等方式,并配有网上作业、网上答疑和网上讨论,学习方式简便,只需宽带接入,就可不受空间和时间限制,自由安排学习。达到单独成班条件的企事业单位的集团班,还可享受一定比例的学费优惠和有针对性的教学管理等服务。厦门大学网络教育2019年秋季面向在职从业人员招收业余专科起点本科的学生。本篇为聚创教育厦门大学网络教育专起本大学英语(模拟题四)


  31. The professor paused as if___his students to ask questions on the point he
  had just made.(2 分)
  A. expecting
  B. to expect
  C. having expected
  D. to have expected

  答案:B


  32. ______ most of the teachers in her school, Miss Lee loves her job and the
  pupils as well.(2 分)
  A. As
  B. Like
  C. For
  D. Being

  答案:B


  33. It was in this house ______ the important meeting in history was held(2
  分)
  A. where
  B. that
  C. which
  D. in which

  答案:B


  34. A student of average intelligence can be a top student. Cathy is a___in point.
  (2 分)
  A. example
  B. instance
  C. case
  D. illustration

  答案:C


  35. Though___in the city, Mr. Smith enjoyed the peaceful life in the country.(2
  分)
  A. being born and bred
  B. born and bred
  C. to be born and bred
  D. was born and bred

  答案:A


  36. Jones seems interested in___you have told her.(2 分)
  A. all that
  B. all what
  C. that
  D. this

  答案:A


  37. I ______ writing the paper had I not run out of ink(2 分)
  A. finished
  B. have finished
  C. had finished
  D. would have finished

  答案:D


  38. Like ______ other language skills, reading requires practice.(2 分)
  A. most of the
  B. the most
  C. much of the
  D. the more

  答案:A


  39. Will you ______ that each child gets a copy of the new picture book?(2 分)
  A. see
  B. observe
  C. watch
  D. stare

  答案:B


  40. It was because the applicant was too conceited ___he failed in the interview.
  (2 分)
  A. so
  B. that
  C. so that
  D. therefore

  答案:B


  上面的内容希望可以帮到有需要的网络教育考生。如果还有不明白的网络教育考生可以通过电话/微信:186-5011-2127 咨询了解更多详情,或搜索添加公众号【聚创教育

关注我们

微信搜索关注「中创学历提升培训中心」公众号

资讯、规划、真题、资料等你来领

联系我们

电话:厦门市集美区珩山街993号

电话:18064481435(微信同号)