联系电话

微信同号

聚创学历提升 > 专升本 > 厦门大学 > 正文

厦门大学网络教育专起本大学英语(模拟题一)

点击量: 1482 发布时间: 2019-06-26 10:42 微信号:18064481435



  厦门大学由著名爰国华侨领袖陈嘉庚先生于1921年创办,是中国近代教育史上第一所华侨创办的大学,也是国家教育部直属重点综台性大学,2017年入选国家公布的A类"世界一流大学建设高校名单。2001年1月原门大学被教育部批准为现代远程教育试点高校。厦门大学继续教育学院是厦门大学组织实施在职继续教育的专门办学机构,是我校开展网络学历教育、高端培训的教学单位。我校网络教育采用基于国际互朕网这一现代技术载体组织教学和管理,采用网上课件教学、课堂视频辅导等方式,并配有网上作业、网上答疑和网上讨论,学习方式简便,只需宽带接入,就可不受空间和时间限制,自由安排学习。达到单独成班条件的企事业单位的集团班,还可享受一定比例的学费优惠和有针对性的教学管理等服务。厦门大学网络教育2019年秋季面向在职从业人员招收业余专科起点本科的学生。本篇为聚创教育厦门大学网络教育专起本大学英语(模拟题一)

  一、单选题(共 50 题)
  1. ______ clear was his statement that it couldn’t be misunderstood.(2 分)
  A. Too
  B. Enough
  C. Much
  D. So

  答案:D


  2. He asked her so many times to do it that ______ she did so(2 分)
  A. at the end
  B. in the end
  C. by the end
  D. to the end

  答案:D


  3. After___to prison, they regret not having taken advice from their parents and
  friends.(2 分)
  A. being sent
  B. have been sent
  C. have sent
  D. having sent

  答案:D


  4. She looked so honest that we all regarded her story ______(2 分)
  A. like true
  B. as true
  C. like real
  D. as real

  答案:B


  5. ______, the little girl did not open the door.(2 分)
  A. Not recognizing who the man was
  B. Not being recognized who was the man
  C. Not recognized who the man was
  D. Not recognizing who was the man

  答案:A


  6. To make room for more machinery, the factory___now.(2 分)
  A. is enlarged
  B. is to enlarge
  C. is to be enlarging
  D. is being enlarged

  答案:D


  7. On second day, he had his car thoroughly ______ before embarking on the
  journey.(2 分)
  A. to be examined
  B. being examined
  C. examined
  D. was examined

  答案:C


  8. She was honest enough to admit___errors in judgment on more than one
  occasion.(2 分)
  A. to make
  B. making
  C. to commit
  D. being committed

  答案:B


  9. He was___selling military secrets to foreign intelligence agencies.(2 分)
  A. charged of
  B. accused of
  C. approved of
  D. deprived of

  答案:B


  10. She looked as if she___miseries of all sorts while telling us her life in the
  country.(2 分)
  A. experienced
  B. had experienced
  C. experience
  D. should experience

  答案:B


  上面的内容希望可以帮到有需要的网络教育考生。如果还有不明白的网络教育考生可以通过电话/微信:186-5011-2127 咨询了解更多详情,或搜索添加公众号【聚创教育

关注我们

微信搜索关注「中创学历提升培训中心」公众号

资讯、规划、真题、资料等你来领

联系我们

电话:厦门市集美区珩山街993号

电话:18064481435(微信同号)